Duin & Park

Het resultaat is een gebouw dat de grenzen doorbreekt tussen binnen en buiten en leven in lijn legt van een landschap waarin elke beweging precies in balans is. Alles aan Duin & Park is gedacht vanuit de omgeving. En dat zit in dit geval helemaal mee, want de appartementen liggen niet alleen vlakbij het strand en de duinen, maar ook in één van de meest knisperende delen van Knokke. Vlak om de hoek ligt het Ijzerpark met daarin de befaamde liefdestuin. Een baken van stilte en adem die in Duin & Park een nieuwe sluitsteen zal vinden. Vanuit het Ijzerpark wandelt u moeiteloos naar het meest bruisende deel van de stad.
De Kustlaan en de Dumortierlaan, de dijk, de golfbaan, het Zoute, het Zwin, om nog maar te zwijgen van de talloze trendy boetieks en bedwelmende restaurants die Knokke zo perfect doen balanceren tussen een mondaine metropool en een vakantieoord omringd door een weergaloze natuur.
Een gloednieuw appartementencomplex aan de kust. Duin & Park wordt de nieuwe eyecatcher in het bruisende hart van Knokke. Als groothandel in keramisch materiaal begeleidt en ontvangt RG Tegel elke toekomstige bewoner in zijn showroom voor de tegelkeuze. Daarnaast levert het eveneens alle producten in groot keramisch plaatmateriaal voor de gemeenschappelijke delen.
Naam project

Duin & Park

Locatie

Knokke

Architect

Luc Binst

Scroll naar top