Grand Yard

Grand Yard wordt een gebouw dat opvalt. Met zijn afgeronde hoekgevel in art-decostijl is het dé eyecatcher van de buurt. Je raakt niet uitgekeken op de indrukwekkende gevelfaçade en de chique glaspartijen. Grand Yard is zo’n gebouw waar je dolgraag je eigen stekje wil hebben.
In je appartement valt het licht vrolijk binnen. Je maakt je in alle comfort klaar voor de dag. Je gerieflijke keuken en comfortabele badkamer heb je zelf ingericht naar jouw smaak, met de hulp van onze klantenbegeleider. In het wonen van morgen gaan duurzaamheid en comfort hand in hand. En ook daar bieden wij je meerwaarde door onze appartementen slim te maken en onze projecten uit te rusten met de modernste technologie en domotica.
Grand Yard heeft zijn naam niet gestolen. Vanuit je woonkamer kijk je uit op een fantastisch geheim. ‘Stadstuin’ is een understatement voor deze binnentuin. In de zomer geniet je van warme dagen onder de parasol in je eigen tuintje. In de herfst sla je een praatje met de buren terwijl je samen door jullie secret garden wandelt. ’s Winters blijf je lekker in je luie zetel. En in de lente… beleef je dit zalig stukje groen als vanouds!

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Grand Yard

Locatie

Berchem

Aannemer

MBG

Projectontwikkelaar

Antonissen Development Group

Architect

POLO architects

Scroll naar boven