Hill Yard

Duurzaam wonen is een belangrijk speerpunt van het Hill Yard project. Er worden dan ook enkel kwaliteitsvolle bouwmaterialen gebruikt, de energiescore is conform de strengst geldende normen (E40-E36), de afwerking is top en alle woningen krijgen de nieuwste smart living domoticatechnologie. Er zijn bovendien ruim voldoende parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen voorzien.
Hoewel POLO Architects bewust kiest voor een sereen ontwerp met een beperkt aantal materialen krijgt elk gebouw toch zijn eigen gezicht. De lichte tinten contrasteren daarbij mooi met het groen in de nieuwe publieke ruimte en de privétuinen. De verschillende bouwvolumes zijn zo gepositioneerd dat gevels nooit rechtstreeks naar elkaar gericht zijn. Dat garandeert een maximale privacy en lichtinval, en mooie vergezichten die nooit vervelen.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Hill Yard

Locatie

Berchem

Aannemer

Hooyberghs

Projectontwikkelaar

Antonissen Development Group

Architect

POLO architects

Scroll naar top