Huis aan de Kade

Huis aan de Kade weet geborgenheid met levendigheid te verzoenen. Het gebouw is genesteld tussen Schelde en park, in het midden van het bruisende Nieuw Zuid. Een gestileerde binnentuin, ontworpen door Bureau Bas Smets, vormt het hart van het gebouw. De aardse materialen, de uitnodigende wintertuinen en terrassen en het poëtische Scheldezicht scheppen een behaaglijk thuisgevoel. De prominente terracottatinten creëren een unieke warme lichtreflectie tot diep in de leefruimtes.
De comfortabele appartementen zijn ruim, licht en worden volledig naar wens afgewerkt, wat ook in lijn is met de visie van de architecten op wonen als hoogstpersoonlijke beleving. In Huis aan de Kade creëert u een thuis op maat om volledig tot rust te komen en uzelf te zijn. De erkers en wintertuinen vormen extra leefruimtes om beschut tegen weer en wind te genieten van de elementen en van het indrukwekkende uitzicht.
Huis aan de Kade is de perfecte vastgoedinvestering: veilig, zorgeloos en met een sterk rendement. De ligging aan de Schelde op Nieuw Zuid, de unieke architectuur en de hoge afwerkingsgraad zijn belangrijke troeven voor potentiële huurders. Investeerders kunnen gebruik maken van onze eigen verhuur- en beheerservice die een bezettingsgraad haalt van 97%. Zorgeloos genieten van een veilig rendement.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Huis aan de Kade

Locatie

Antwerpen

Aannemer

Hooyberghs

Projectontwikkelaar

Triple Living

Architect

Robbrecht en Daem Architecten

Scroll naar boven