Jardin

Met 25 appartementen te koop, 17 woningen te koop en een ondergrondse parkeergarage is dit vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een eerste woonst of senioren die hun huis willen inruilen voor een praktisch en goed gelegen nieuwbouwappartement of woning in centrum Hoboken. De gemeenschappelijke tuin is een surplus voor iedereen. De kleinsten kunnen hier in alle veiligheid buiten vertoeven/spelen terwijl de ouders en/of grootouders genieten van het groen.
Jardin wordt opgetrokken in een binnen gebied aan de rustige Kloosterstraat te Hoboken vlakbij het centrale park Gravenhof. Vlakbij de bibliotheek, het Districthuis gelegen aan het Sorghvliedt park en op 15min wandelen van een van de mooiste Antwerpse natuurparken, de Hobokense Polder. Antwerpen Centrum is dankzij die nieuw aangelegen wegen op slechts 15 minuten met de wagen en 20 minuten met de fiets. Tot slot hebt u tal van winkels op een boogscheut dankzij de goede verbinding met de A12.
Jardin straalt een moderne architectuur uit. Zowel de appartementen als de woningen worden opgetrokken in lichte materialen in combinatie met strakke aluminium ramen witte balustrades. Ook binnen trekt Architectengroep Katrol de moderne stijl door. Alle appartementen en woningen verdeeld over het project bieden hedendaags wooncomfort. Elke energiezuinige entiteit beschikt over een ruim terras en/of tuin én biedt een open zicht. Daarnaast kunt u ook altijd een frisse neus halen in de groene exclusieve parktuin voor de bewoners.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Jardin

Locatie

Hoboken

Aannemer

Bouwbedrijf Verwerft

Projectontwikkelaar

Wolf Invest

Architect

Katrol Architecten

Scroll naar boven