Mint

Mint maakt deel uit van de nieuwe stadsontwikkeling Regatta en biedt een grote variatie aan energiezuinige 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen en penthouses. De kamerhoge ramen laten een overvloed aan daglicht binnen en maximaliseren het ruimtegevoel. De afwerking is naadloos, de materialen van de beste kwaliteit. Samen met je persoonlijke interieurarchitect ontwerp je de thuis die bij je past. Wonen op maat van je dromen.
Laat de drukte van je afglijden en kom thuis in een omgeving die helemaal gericht is op ontspannen en genieten. Rondjes lopen om het zeilmeer of gezellig iets gaan drinken in Bar Regatta Beach? Uitwaaien aan de Schelde of eropuit trekken in het Sint-Annabos? Dit is de ideale plek om de batterijen weer op te laden. Met Antwerpen aan de overkant, woon je bovendien op een boogscheut van dé hotspot voor shoppers, gastronomen en cultuurliefhebbers. Een thuis met alle voordelen van de stad, midden in de groene rust.
Mint combineert het comfort van een nieuwbouwwoning met een hedendaagse strakke architectuur en een luxueuze afwerking. Je kan kiezen uit een extra ruim 1 slaapkamerappartement, een appartement met 2 of 3 slaapkamers of een van de riante penthouses. De appartementen zijn verspreid over drie gebouwen rondom een charmante binnentuin. De leefterrassen zijn extra groot en georiënteerd om zoveel mogelijk te genieten van de zon en het uitzicht … De ideale plek voor gezellige momenten met vrienden of heerlijke me-time met een boek! Word je graag bijgestaan met advies over inrichting en afwerking? Dan kan je altijd terecht bij je persoonlijke interieurarchitect.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Mint

Locatie

Antwerpen

Aannemer

Vooruitzicht

Projectontwikkelaar

Vooruitzicht

Architect

B architecten

Scroll naar boven