Robianoplein

Het centrale binnenplein is groen en gezellig. Je auto, fiets en andere spullen kan je handig kwijt in je eigen berging en staanplaats. Je vindt hier je droomwoning vanaf 334.900 euro, exclusief btw en kosten.
De nieuwbouwwoningen van Robianoplein dragen allemaal het BEN-label. Ze verbruiken dus weinig energie – goed voor jouw portemonnee en het milieu. Op comfort wordt dan weer niet bezuinigd: Smart Home Proof maakt je leven makkelijker, praktischer en veiliger.
De bouwstijl ademt klasse: sober en tijdloos, met karaktervolle materialen. Naast een degelijke basisuitrusting bieden we heel wat opties voor meer luxe. Of om je woonst helemaal naar je hand te zetten.
Een smart home is zoveel meer dan pure domotica. In een smart home staat de leef- en woonautomatisering in dienst van jouw veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Klassieke schakelaars worden bijvoorbeeld vervangen door slimme drukknoppen, die via toekomstgerichte bekabeling aangesloten worden op een centraal besturingssysteem. Via die bekabeling worden intelligente onderdelen geïntegreerd om je leven makkelijker én aangenamer te maken. Zo is je huis optimaal afgestemd op je wensen en noden als bewoner. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Robianoplein

Locatie

Borsbeek

Aannemer

DCA

Scroll naar boven