Parket

RG Tegel voegde recent een uitgebreid assortiment parket toe aan het gamma. In onze toonzaal ontdekt U de natuurlijke schoonheid en diversiteit binnen de verschillende parketvloeren die ontwikkeld zijn voor hedendaagse en tijdloze interieurs. Deze gaan van kwaliteitsvolle gelakte fineerparketten tot semi-massieve geoliede parketten tot een toplaag van 6 mm. Of high end massief parket voor de meerwaarde zoeker.
Onze volledige collectie bestaat uit parketten met gevarieerde kleuren, selecties, toplagen en dit in alle prijsklassen, zodat iedereen een keuze kan maken volgens smaak en budget. In de toonzaal van RG Tegel liggen zo’n 600 verschillende kant-en-klare parketten, die na levering direct geplaatst en in gebruik genomen kunnen worden. Ook klanten die een zeer specifieke look & feel voor hun plankenvloer in gedachten hebben, werken wij met plezier op maat. Ook hierin is RG Tegel specialist.
RG Tegel ging opzoek naar parketleveranciers die persoonlijke benadering en vakmanschap belangrijk vinden. Als grootste verdeler van Italiaanse A-merken voor de keramische tegels in België, ging RG tegel opzoek naar Europese parketleveranciers die dezelfde filosofie kunnen uitdragen. Elke partner moet onze waarden en ideeën over professionaliteit en partnerschap delen en nastreven.
Al onze plankvloeren zijn behandeld met een kwalitatieve lak of olie afwerking om het hout te beschermen, de kleuren te versterken en het reinigingsproces te vereenvoudigen. Nadat de planken geplaatst zijn, zijn ze onmiddellijk klaar voor gebruik.
Wij begeleiden u met plezier in deze wonderlijke wereld van parket, die RG Tegel in haar gamma heeft opgenomen

RG Tegel & Parket
Aude Nguyen
parket@rgtegel.be

Scroll naar boven