Blog en Realisaties

Artikel Louizatoren

Op de Louizalaan in het centrum van Brussel heerst altijd heel wat bedrijvigheid, maar deze dagen nog een tikkeltje meer dan anders. Dat heeft alles te maken met de renovatie van de Louizatoren
(ook wel Generalitoren genoemd), destijds een van de eerste gebouwen in onze hoofdstad met een hoogte boven de 80 meter.

Lees verder »

Artikel Antwerp Tower

De Antwerp Tower kent zijn gelijke niet, met 26 verdiepingen inclusief luxueuze penthouses, een centrale ligging in de stad en een indrukwekkende daktuin. RG Tegel begeleidt de nieuwe bewoners bij de keuze van tegels, parket en natuursteen.

Lees verder »

Artikel Turnova

“We bouwden een ruime expertise op voor de realisatie van grote projecten.” Aan het woord is Caroline Vergauwen, CEO van RG Tegel. De groothandel in keramisch materiaal is partner voor het prestigieuze Turnova-project in het hartje van Turnhout.

Lees verder »

Artikel RG Tegel toonzaalconcept

Wat in een ver verleden een producent van granitotegels was, is ondertussen uitgegroeid tot de tweede grootste Belgische groothandelaar in keramische tegels en een toonaangevende speler op de projectmarkt.

Lees verder »

Artikel Hungaria Building

Wat ooit een bijna verlaten industriële site was, wordt binnenkort de hipste buurt van de stad: Leuven doet er alles aan om zijn Vaartkom te doen uitgroeien tot dé creatieve hub van Vlaanderen.

Lees verder »

Artikel Duin en Park

Een gloednieuw appartementencomplex aan de kust. Duin & Park wordt de nieuwe eyecatcher in het bruisende hart van Knokke. Als groothandel in keramisch materiaal begeleidt en ontvangt RG Tegel elke toekomstige bewoner in zijn showroom voor de tegelkeuze.

Lees verder »

Artikel RG Tegel en DCA

DCA uit Beerse is een bouwbedrijf en projectontwikkelaar die expertise combineert met een scherp oog voor kwaliteit en details. Daarom kiest het voor een structurele samenwerking met RG Tegel uit Massenhoven.

Lees verder »

Artikel Zurenborg Poort

Langs de Antwerpse Plantin en Moretuslei maakt een grauw kantoorgebouw uit de jaren 80 binnenkort plaats voor een
nieuw appartementsblok met alle nodige hedendaagse comforttechnieken.

Lees verder »

Artikel Tim Van Laere Gallery

Tim Van Laere Gallery verhuisde dit voorjaar van de Antwerpse museumbuurt naar Nieuw Zuid. Een project dat sterk bijdraagt tot de culturele uitstraling van de nieuwe wijk, temeer omdat de kunstgalerij is ondergebracht in een kenmerkend gebouw.

Lees verder »

Artikel Aequor

Begin jaren 90 was het Antwerpse Havenhuis langs de kopkaai van het Willemdok een van de pilootprojecten die de heropleving van het Antwerpse Eilandje moest aanzwengelen.

Lees verder »

Artikel Palazzo Verde

In de Antwerpse wijk Nieuw Zuid is Palazzo Verde een buitenbeentje. Met dit project komt Stefano Boeri aan zet in de Scheldestad. De Italiaan verwierf naam en faam door zijn gebouwen uit te rusten met levend dak- en gevelgroen.

Lees verder »

Interview in Sterck

Bij de opvolging binnen een familiebedrijf is de blik
vaak automatisch gericht op de volgende generatie. Caroline Vergauwen van RG Tegel kwam zelf pas laat in het familiebedrijf.

Lees verder »

Interview in Polycaro

RG Tegel 2.0: De complete transformatie van een familiebedrijf. Caroline Vergauwen is een vrouw met een missie. Zo gooide ze de boel helemaal om bij RG Tegel.

Lees verder »

Mirage NORR 2.0

Deze reeks met een gestructureerd assortiment van maten, diktes en afwerkingen, biedt Norr 2.0 eindeloze toepassingen voor vloeren, muren en interieuroplossingen, zowel in openbare als residentiële omgevingen.

Lees verder »
Scroll naar boven