Projecten

Lagoo

Elke dag ontdekt u een adembenemend panorama over het park en het zeilmeer. Gevelbrede ramen met een eindeloos open zicht, laten u genieten van de stilte, de rust en het groen.

Lees verder »

Cityview

Mooi investeringsproject in hartje Brussel In Cityview wonen betekent ten volle genieten van je rust en privacy in een van de 21 gezellige en stijlvolle studio’s met eigen badkamer en ingerichte keuken of ontbijthoek.

Lees verder »

Palazzo Verde

Palazzo Verde wordt een van de groenste gebouwen van België. Een microbos op de daktuinen en balkons is goed voor 86 bomen, 1.000 struiken en 1.200 planten. Welkom in de woning van de toekomst.

Lees verder »

Doktoren

Een toren als architecturale sculptuur, een verstild gebouwd verhaal, slank als een naald, die dankzij haar opvallend bredere bovenbouw zijn plaats opeist als een herkenbaar icoon en wimpel aan het water.

Lees verder »

VistaVerde

Als u vindt dat de woorden ‘kracht’ en ‘eenvoud’ goed samengaan, kan u niet naast Vista Verde kijken. Dat wil u ook niet, want de 52 appartementen zijn een streling voor het oog.

Lees verder »

Poortelei

Een nieuwbouwproject van 19 appartementen. Hedendaagse architectuur, veel lichtinval, oog voor detail, degelijke afwerking, … al deze zaken kan u terug vinden bij dit project.

Lees verder »

De Duinen

Residentie” De Duinen” is een project in een moderne stijl met een hoogwaardige afwerkingsgraad uitgevoerd met de eisen van de Energie-Prestatie-Regelgeving van vandaag.

Lees verder »

Quartier 2018

Kwalitatief en duurzaam gebouwd. Vlakbij trendy hotspots en op een boogscheut van historisch Antwerpen. Alle appartementen zijn bijna-Energie-Neutraal (BEN) en gebouwd met aandacht voor duurzaamheid.

Lees verder »

Kasteelhof

Het nieuwbouwproject Kasteelhof is gelegen aan de Kasteellaan 26 in Malle. Dit project biedt luxe, privacy en gezelligheid en bevindt zich vlakbij het centrum van Westmalle.

Lees verder »

Tribeca

In Beerse, langs de Bisschopslaan wordt het moderne nieuwbouwproject “TRIBECA” gerealiseerd. Met Tribeca verwijzen we naar een trendy wijk in de Lower Manhattan.

Lees verder »

Brig Boom

Op een van de voormalige scheepswerven in Boom verrijst binnenkort een prachtig nieuw woonproject met 97 appartementen: Brig.

Lees verder »

Pallieterpark

Het Pallieterpark ligt op een toplocatie aan de Mechelsesteenweg in Lier. Ideaal wanneer u wilt wonen in het groen, maar tevens ook in het hartje van de stad.

Lees verder »

D’Audaen

Het minste dat je van de site van dit nieuwe woonproject in het centrum van ’s-Gravenwezel kan zeggen, is dat het een plek is met een rijke geschiedenis.

Lees verder »

Beneens InDruk

Een voormalige drukkerij in Borgerhout maakt plaats voor 18 gezinnen die elk hun appartement hebben, maar ook een stadstuin en binnenruimtes delen.

Lees verder »

Elzenhof

Is wonen in een kwalitatief appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers of een luxueus penthouse, te midden van een bruisende, hippe stadsbuurt, iets voor u?

Lees verder »

De Vroente

Volg vanuit je luxueuze appartement het ritme van de seizoenen dankzij de natuur rondom jou. Residentie De Vroente vormt een harmonieus geheel met zijn omgeving.

Lees verder »

Monastère

Energiezuinige appartementen op een mooie locatie vlak bij het centrum van Retie. Laat je verleiden door dit pareltje van hedendaagse architectuur!

Lees verder »

Park Op Den Berg

Appartementen en penthouses met uitzicht op genieten. Architectuur & natuur in perfecte harmonie. Dit nieuwbouwproject met 36 luxeappartementen en penthouses ligt op de Heistse Berg.

Lees verder »

Aequor

AEQUOR brengt een welgemeende ode aan de Schelde, deze verbondenheid is des te groter omdat AEQUOR oprijst uit de funderingen van het oude Havenhuis.

Lees verder »

Antigoon

Het unieke Antigoonconcept op de Scheldekaaien is een woonproject van ongeziene allure in hartje Antwerpen, wondermooi gelegen tussen stad en Schelde.

Lees verder »

De Groene Poort

Wonen in De Groene Poort in Schelle, dat is genieten van de rust die dit pittoreske dorp te bieden heeft, terwijl u zich op nauwelijks een boogscheut van de bruisende stad bevindt.

Lees verder »

Sint Janneke

Op een braakliggend stuk grond naast het Albertkanaal werd een woontoren ontworpen, als baken naast één van de belangrijkste toegangswegen naar het stadscentrum van Herentals.

Lees verder »

Elysia Park

Elysia is latijn voor ‘plaats van perfecte geluk of paradijs’, precies waar wij met dit project naar streven. Een plek waar kwaliteit en comfort voorop staan. Een rustige stek, maar toch dicht bij de stad.

Lees verder »

I Love Hungaria

Wat ooit een bijna verlaten industriële site was, wordt binnenkort de hipste buurt van de stad: Leuven doet er alles aan om zijn Vaartkom te doen uitgroeien tot dé creatieve hub van Vlaanderen.

Lees verder »

Zurenborg Poort

Langs de Antwerpse Plantin en Moretuslei maakt een grauw kantoorgebouw uit de jaren 80 binnenkort plaats voor een nieuw appartementsblok met alle nodige hedendaagse comforttechnieken.

Lees verder »

Duin & Park

Een gloednieuw appartementencomplex aan de kust. Duin & Park wordt de nieuwe eyecatcher in het bruisende hart van Knokke. Alles aan Duin & Park is gedacht vanuit de omgeving.

Lees verder »

Turnova

Turnova wordt een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Wonen, winkelen en beleven, het kan allemaal in Turnova.

Lees verder »

Provinciehuis

Het nieuwe provinciehuis wordt een markant gebouw. Het ontwerp is van de hand van architect Xaveer De Geyter. Kenmerkend aan het ontwerp is de zwenking in het torengebouw.

Lees verder »
Scroll naar top