Projecten

The Louise

De renovatie van de Louizatoren gaat om een onvervalst prestigeproject. Dat blijkt uit de hoogwaardige interieurafwerking, inclusief keramische tegels en wastafeltabletten van het Italiaanse luxemerk Ariostea.

Lees verder »

BAN

BAN wordt gebouwd aan de rand van het uitgestrekte park van Nieuw Zuid. Een architecturaal huzarenstukje dat oprijst boven de site, waardoor de hogere torenetages behalve van een uniek zicht op het park ook genieten van vergezichten over Schelde en stad.

Lees verder »

The Belpaire

Wonen in The Belpaire, dat is wonen in een authentiek kader. Deze voormalige school werd omgebouwd tot 9 volledig uitgeruste appartementen met speciale aandacht voor het karakter van het gebouw. Het vormt de ideale uitvalsbasis voor wie in het bruisende Antwerpen op zoek is naar een mix van eigenheid, luxe en comfort.

Lees verder »

De Gaanderij

Leven in De Gaanderij is een onderdompeling in de Kempense gezelligheid. De centrale ligging is meteen een ticket voor alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Op 500 meter vind je de Grote Markt, verschillende supermarkten en een waaier aan andere essentiële winkels.

Lees verder »

Tuinen Van Eden

Naast een uitgestrekt landschapspark, in de levendige dorpskern van Wilrijk, bouwen we een nieuwe buurt met de natuur als leidraad. Omdat het landschapsontwerp van zowel park als woonsite door dezelfde bureau werd getekend, lijkt het alsof woonzone en park één geheel zijn.

Lees verder »

Hof ter Dorpe

Hof ter Dorpe tilt duurzaam en kwalitatief wonen naar een hoger niveau door een slimme, architecturale aanpak. De royale lichtinval, zonovergoten buitenruimtes en praktische indeling maken dit tot een plek waar je écht graag thuiskomt.

Lees verder »

‘t Dorp

Het project ‘t Dorp situeert zich in de Molenstraat, echt midden in het centrum van de gemeente Baarle-Hertog. ‘t dorp omvat zowel appartementen als woningen, iedereen kan zijn gading in het project vinden. We richten ons dan ook op alle leeftijden en verschillende gezinssituaties.

Lees verder »

Omnia

Garage Omnia is gekend bij de vaste bewoners van Middelkerke en onze talrijke 2e verblijvers. De historische gevel en karakteristieke betegeling worden behouden, maar worden gecombineerd met een strakke hedendaagse architectuur.

Lees verder »

Eikenhof

Toparchitectuur, optimaal comfort, hoogstaande afwerking op maat en de klemtoon op duurzaamheid en energiezuinigheid. Dat is waar Eikenhof voor staat.

Lees verder »

Chapelle

Residentie Chapelle omvat 34 appartementen, 5 penthouses en 1 commerciële ruimte in Aartselaar. De woonunits zijn verdeeld over 4 gebouwen met een eigentijds karakter.

Lees verder »

Teunishof

Nieuwbouwproject Teunishof omvat omvat 3 gebouwen met appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers, woningen met privétuin en commerciële ruimtes in een stille dorpsomgeving.

Lees verder »

Albert Residence

De trendy lofts en hypermoderne nieuwbouwappartementen lijken zo weggeplukt uit een Amerikaanse film of de voorpagina van een blits interieurmagazine.

Lees verder »

Robianoplein

Robianoplein omvat 7 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, mooi aan elkaar geschakeld met voldoende privacy. Je woont er stijlvol en comfortabel, met royaal binnenvallend licht en overwegend zuidgerichte stadstuinen.

Lees verder »

Riverside

35 nieuwbouwappartementen vlakbij het centrum van Lier, maar rustig gelegen en met zicht op de Grote Nete: dat is Riverside. Concreet gaat het om twee mooie units met in totaal 33 appartementen en twee penthouses.

Lees verder »

Arte Nova

Arte Nova, pal in het centrum van Mechelen, is een architecturaal pareltje, ingebed in een rijke historische context. Het groene woonproject telt achttien appartementen en twee commerciële ruimtes

Lees verder »

Point Pax

Point Pax telt 11 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement is afgewerkt met een terras met glazen balustrade: ideaal voor wie graag van het zonnetje geniet of de bedrijvigheid op straat gadeslaat.

Lees verder »

Silsburg Gardens

Wonen in residentie Silsburg Gardens staat dan ook voor kiezen voor een aangename thuis in een oase van rust op een boogscheut van Antwerpen-Centrum.

Lees verder »

The Silver Residence

Silverline Development stelt voor ‘The Silver Residence’ te Schoten. Een hedendaags project met stijlvolle uitstraling. Het project zal bestaan uit 16 ruime 1, 2 alsook 3 slaapkamer appartementen alsook 1 woning met 3 slaapkamers.

Lees verder »

Regatta wijk 61

Regatta biedt comfortabele, energiezuinige huizen, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Met garage, zuidtuin, extra bergruimte of douchekamer … de variatie is groot. Elke woning heeft een eigen karakter, oriëntatie en indeling.

Lees verder »

Plan B

Droomt u van een woning of appartement op een steenworp van Brussel? Houdt u van een rustige en groene omgeving, maar hebt u ook graag alles bij de hand? En wil u bovenal in alle comfort genieten van uw gezin, uw partner of uw oude dag? Dan is plan b, een schitterend woonproject in Vilvoorde, uw meesterplan.

Lees verder »

Sweet

Een gevarieerd aanbod van appartementen met oppervlaktes tussen 68 en 160m² biedt voor elk wat wils. Zowel jonge gezinnen, starters als senioren. Iedereen zal hier zijn gading vinden!

Lees verder »

Den Geerhoek

Bent u op zoek naar een eigentijdse woonst met een energiezuinig karakter en maximaal leefcomfort? Dan is residentie Den Geerhoek in Willebroek u op het lijf geschreven. Dit kleinschalige woonproject met ruime en lichtrijke appartementen komt tegemoet aan ál uw wooneisen.

Lees verder »

Capelle

Capelle is een architecturale parel. De hypermoderne appartementen zijn een streling voor het oog, langs binnen én langs buiten. De woningen zijn ontworpen met een maximale focus op comfort en gebruiksgemak.

Lees verder »

Klaverentroef

In deze nieuwe verkaveling bouwen wij 38 BEN-woningen. Bijzondere aandacht werd bij het ontwerp besteed aan de buitenaanleg van het omringende parkgebied en de inplanting van de bouwvolumes erin.

Lees verder »

Residentie Laar

Deze buurt staat garant voor centraal en tegelijk rustig wonen. Scholen, jeugd- en sportverenigingen, zorginstellingen en winkels vind je er op wandelafstand. Binnen dit project ontwikkelt Matexi een aangename mix van bewoning, brede wandel- en fietspaden, een buurtplein en 2 openbare groene zones.

Lees verder »

Confiserie Roodthooft

Confiserie Roodthooft omvat diverse kantoorunits en woonunits, gaande van eengezinswoningen met privé tuin, kleine starters-appartementen tot grote luxueuze lofts met rijkelijke terrassen.

Lees verder »

Graanmarkt

Op de iconische Antwerpse Graanmarkt komt dit exclusieve residentiële project met dezelfde naam. Met een uitzonderlijke gevelbreedte van maar liefst 17 m (!) en één appartement per verdieping, is de term herenwoningen helemaal op zijn plaats.

Lees verder »

Residentie Lino

Residentie Lino, dat zijn 3 gebouwen met in totaal 40 energiezuinige appartementen en een eengezinswoning. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras.

Lees verder »

Eikenhof

In de klassevolle, lichtrijke urban villla’s van Eikenhof heeft groen wonen meer dan één betekenis. Je woont er te midden van het groen dankzij de riante gemeenschappelijke binnentuin of de bosrijke omgeving.

Lees verder »

THB209

In de appartementen van THB209 staat alles in het teken van een optimale leefkwaliteit. Het betreft levensbestendige woningen, wat betekent dat je hier tot op hoge leeftijd probleemloos en in alle comfort kan verblijven.

Lees verder »

ParkView

Een ideaal evenwicht tussen publiek en privé zorgt ervoor dat ParkView Boom kan uitgroeien tot een levendige buurt waar alles voor handen is wat een mens nodig heeft.

Lees verder »

Mint

Heerlijk thuiskomen in een van de groenste stukjes Antwerpen: wie op zoek is naar een uniek nieuwbouwappartement, is hier aan het juiste adres. Ruim, licht en met een droomlocatie op Linkeroever.

Lees verder »

Left

De wereld ligt aan je voeten. De mogelijkheden zijn eindeloos, en het is aan jou om het leven tot het uiterste te drijven en te genieten van elk moment. Maak je geen zorgen over de uitkomst, jouw keuzes brengen je op jouw pad. Ontdek nu Left!

Lees verder »

Upperleft

Klaar om de lat hoger te leggen? Met een adembenemend panorama op de stad, een ruim privé terras & een appartement om U tegen te zeggen, kan je ongestoord genieten van een luxueuze levensstijl.

Lees verder »

Huis aan de Kade

Levendigheid en intimiteit, weidsheid en geborgenheid: Huis aan de Kade weet alle facetten van het stadsleven harmonieus in zich te verenigen. Het gebouw lijkt te zweven op zijn kolomsteunen, en is doorwaadbaar van de Schelde tot de centrale promenade op Nieuw Zuid.

Lees verder »

Zuiderhuis

De warme kleur van de materialen, de speelsheid van het binnenvallende licht, de grote gestileerde binnentuin: Zuiderhuis heeft alles in zich voor de ideale thuis.

Lees verder »

Hemixveer

Hemixveer is een verborgen parel aan de Schelde, omringd door een oase van rust en groen. In je achtertuin ligt een park, in je voortuin heb je een weids zicht op het natuurreservaat van Bazel dat aan de overkant van de Schelde pronkt.

Lees verder »

Barl Lo

In het centrum van Bornem maar volledig omgeven door een groene parkomgeving, komt Barl’lo, een duurzaam woonproject voor jong en oud. Drie kleinschalige appartementsgebouwen en een zeventiental woningen met tuin krijgen hier stilaan vorm.

Lees verder »

Regency Gardens

Royaal wonen in de stad, het kan. Meer nog, zowel in onze woningen met authentieke elementen als de nieuwbouwwoningen vind je die felbegeerde rust en privacy waar elke stadsbewoner naar op zoek is.

Lees verder »

Elysia Park

De Parklane-Appartementen op Elysia Park hebben hun naam niet gestolen. De vierde en laatste fase van dit residentieel woonproject leunt gezellig aan bij de prestigieuze Prins Boudewijnlaan, geroemd om haar eeuwenoude bomenrij, brede groenstroken en ruime fiets- en voetpaden.

Lees verder »

Elysia Park

De park-appartementen staan synoniem voor buitengewoon wonen in een exclusief kader. Van hieruit heb je een uniek zicht op het park van Hof ter Linden en Fort V. Bij deze appartementen werd er ook heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid.

Lees verder »

Elysia Park

De smart-appartementen zijn uniek gelegen langs de Prins Boudewijnlaan. Van hieruit kan je gemakkelijk naar het centrum van Edegem of naar de winkels in de onmiddellijke omgeving.

Lees verder »

Grand Yard

Grand Yard is een woonproject met een heerlijke grandeur aan de zuidrand van Antwerpen. Het statige kantoorgebouw Green Plaza tussen de Generaal Lemanstraat en de Karel Oomsstraat wordt een schitterend vernieuwde residentiële site.

Lees verder »

Hill Yard

In een van de charmantste buurten van Antwerpen, in Oud-Berchem, groeit een klein dorp in de stad. Want dat is Hill Yard: een oase van rust in de bruisende metropool aan de Schelde.

Lees verder »

Montevideo

De vorm van de residentie zelf is geïnspireerd op een stukje havengeschiedenis. Ze verwijst naar de kranen van weleer, noeste werktuigen die bergen konden verzetten.

Lees verder »

Castorpark

Op wandelafstand van de Grote Markt van Beveren komt een ruim en tijdloos nieuwbouwproject te koop, Castor Park. De gevarieerde mix van 1- tot 3-slaapkamer appartementen en gezinswoningen, biedt kopers een interessante en geslaagde combinatie van comfortabel wonen met een tijdloze architectuur op een centrale locatie.

Lees verder »

The View

Elk appartement in The View is ontworpen vanuit de beleving van de bewoner. De hoge plafonds en de grote raampartijen garanderen een maximale lichtinval. De hoogrendementsbeglazing en de uitstekende isolatie bieden alle comfort qua akoestiek en temperatuur.

Lees verder »

The Gallery

In de verkeersluwe Leuvenstraat, in het hart van de charmante Antwerpse wijk Het Zuid, komt The Gallery. Dit hoogstaande woonconcept bestaat uit 21 luxueuze appartementen en 2 commerciële ruimtes.

Lees verder »

Antwerp Tower

Met haar 26 verdiepingen is Antwerp Tower het hoogste residentieel gebouw van de stad, gelegen op een toplocatie naast het Operahuis en nabij zowel het Centraal Station als de Meir.

Lees verder »

Scheldehof

Een majestueus gebouw met uitzicht over de Schelde of de grote binnentuin: Scheldehof is opnieuw een ontwerp van wereldklasse. Zwitsers architect Max Dudler verwierf internationale faam met zijn ritmische en tijdloze ontwerpen.

Lees verder »

Jardin

Het nieuwbouwappartementencomplex Jardin situeert zich in een prachtig binnen gebied in het mooie Hoboken (Kloosterstraat). De gemeenschappelijke tuin is een surplus voor iedereen.

Lees verder »

Lagoo

Elke dag ontdekt u een adembenemend panorama over het park en het zeilmeer. Gevelbrede ramen met een eindeloos open zicht, laten u genieten van de stilte, de rust en het groen.

Lees verder »

Cityview

Mooi investeringsproject in hartje Brussel In Cityview wonen betekent ten volle genieten van je rust en privacy in een van de 21 gezellige en stijlvolle studio’s met eigen badkamer en ingerichte keuken of ontbijthoek.

Lees verder »

Palazzo Verde

Palazzo Verde wordt een van de groenste gebouwen van België. Een microbos op de daktuinen en balkons is goed voor 86 bomen, 1.000 struiken en 1.200 planten. Welkom in de woning van de toekomst.

Lees verder »

Doktoren

Een toren als architecturale sculptuur, een verstild gebouwd verhaal, slank als een naald, die dankzij haar opvallend bredere bovenbouw zijn plaats opeist als een herkenbaar icoon en wimpel aan het water.

Lees verder »

VistaVerde

Als u vindt dat de woorden ‘kracht’ en ‘eenvoud’ goed samengaan, kan u niet naast Vista Verde kijken. Dat wil u ook niet, want de 52 appartementen zijn een streling voor het oog.

Lees verder »

Poortelei

Een nieuwbouwproject van 19 appartementen. Hedendaagse architectuur, veel lichtinval, oog voor detail, degelijke afwerking, … al deze zaken kan u terug vinden bij dit project.

Lees verder »

De Duinen

Residentie” De Duinen” is een project in een moderne stijl met een hoogwaardige afwerkingsgraad uitgevoerd met de eisen van de Energie-Prestatie-Regelgeving van vandaag.

Lees verder »

Quartier 2018

Kwalitatief en duurzaam gebouwd. Vlakbij trendy hotspots en op een boogscheut van historisch Antwerpen. Alle appartementen zijn bijna-Energie-Neutraal (BEN) en gebouwd met aandacht voor duurzaamheid.

Lees verder »

Kasteelhof

Het nieuwbouwproject Kasteelhof is gelegen aan de Kasteellaan 26 in Malle. Dit project biedt luxe, privacy en gezelligheid en bevindt zich vlakbij het centrum van Westmalle.

Lees verder »

Tribeca

In Beerse, langs de Bisschopslaan wordt het moderne nieuwbouwproject “TRIBECA” gerealiseerd. Met Tribeca verwijzen we naar een trendy wijk in de Lower Manhattan.

Lees verder »

Brig Boom

Op een van de voormalige scheepswerven in Boom verrijst binnenkort een prachtig nieuw woonproject met 97 appartementen: Brig.

Lees verder »

Pallieterpark

Het Pallieterpark ligt op een toplocatie aan de Mechelsesteenweg in Lier. Ideaal wanneer u wilt wonen in het groen, maar tevens ook in het hartje van de stad.

Lees verder »

D’Audaen

Het minste dat je van de site van dit nieuwe woonproject in het centrum van ’s-Gravenwezel kan zeggen, is dat het een plek is met een rijke geschiedenis.

Lees verder »

Beneens InDruk

Een voormalige drukkerij in Borgerhout maakt plaats voor 18 gezinnen die elk hun appartement hebben, maar ook een stadstuin en binnenruimtes delen.

Lees verder »

Elzenhof

Is wonen in een kwalitatief appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers of een luxueus penthouse, te midden van een bruisende, hippe stadsbuurt, iets voor u?

Lees verder »

De Vroente

Volg vanuit je luxueuze appartement het ritme van de seizoenen dankzij de natuur rondom jou. Residentie De Vroente vormt een harmonieus geheel met zijn omgeving.

Lees verder »

Monastère

Energiezuinige appartementen op een mooie locatie vlak bij het centrum van Retie. Laat je verleiden door dit pareltje van hedendaagse architectuur!

Lees verder »

Park Op Den Berg

Appartementen en penthouses met uitzicht op genieten. Architectuur & natuur in perfecte harmonie. Dit nieuwbouwproject met 36 luxeappartementen en penthouses ligt op de Heistse Berg.

Lees verder »

Aequor

AEQUOR brengt een welgemeende ode aan de Schelde, deze verbondenheid is des te groter omdat AEQUOR oprijst uit de funderingen van het oude Havenhuis.

Lees verder »

Antigoon

Het unieke Antigoonconcept op de Scheldekaaien is een woonproject van ongeziene allure in hartje Antwerpen, wondermooi gelegen tussen stad en Schelde.

Lees verder »

De Groene Poort

Wonen in De Groene Poort in Schelle, dat is genieten van de rust die dit pittoreske dorp te bieden heeft, terwijl u zich op nauwelijks een boogscheut van de bruisende stad bevindt.

Lees verder »

Sint Janneke

Op een braakliggend stuk grond naast het Albertkanaal werd een woontoren ontworpen, als baken naast één van de belangrijkste toegangswegen naar het stadscentrum van Herentals.

Lees verder »

Elysia Park

Elysia is latijn voor ‘plaats van perfecte geluk of paradijs’, precies waar wij met dit project naar streven. Een plek waar kwaliteit en comfort voorop staan. Een rustige stek, maar toch dicht bij de stad.

Lees verder »

I Love Hungaria

Wat ooit een bijna verlaten industriële site was, wordt binnenkort de hipste buurt van de stad: Leuven doet er alles aan om zijn Vaartkom te doen uitgroeien tot dé creatieve hub van Vlaanderen.

Lees verder »

Zurenborg Poort

Langs de Antwerpse Plantin en Moretuslei maakt een grauw kantoorgebouw uit de jaren 80 binnenkort plaats voor een nieuw appartementsblok met alle nodige hedendaagse comforttechnieken.

Lees verder »

Duin & Park

Een gloednieuw appartementencomplex aan de kust. Duin & Park wordt de nieuwe eyecatcher in het bruisende hart van Knokke. Alles aan Duin & Park is gedacht vanuit de omgeving.

Lees verder »

Turnova

Turnova wordt een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Wonen, winkelen en beleven, het kan allemaal in Turnova.

Lees verder »

Provinciehuis

Het nieuwe provinciehuis wordt een markant gebouw. Het ontwerp is van de hand van architect Xaveer De Geyter. Kenmerkend aan het ontwerp is de zwenking in het torengebouw.

Lees verder »
Scroll naar boven