Barl Lo

Landschapsarchitecten Avantgarden tekenden een park met een open, glooiend landschap uit. Grassen en inheemse hoogstambomen vormen een groene long tussen de Barelstraat en de Barelveldweg. Volle hagen en bloeiende struiken garanderen uw privacy. Barl’lo wordt een groen nest voor zijn bewoners. Geen auto’s in het binnengebied waardoor wandelaars en fietsers hier heer en meester zijn.
Barl’lo werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Binst Architects, gekend voor het gebruik van eerlijke materialen en heldere architectuur. De gelaagde opbouw en de luxueuze materiaalkeuze zorgen niet alleen voor een unieke maar ook voor een klassevolle en hedendaagse uitstraling. De lichte gevelsteen, contrasterende panelen in kopertint en herkenbare balustrades vormen een sterk architecturaal geheel.
Barl’lo schenkt niet alleen veel aandacht aan groenbeleving. Alle appartementen zijn ook BEN (bijna-energieneutraal). Een gemeenschappelijke warmtepomp met grondboring, individuele vloerverwarming en doorgedreven isolatie zorgen voor een optimale energie-efficiëntie. Door de aanleg van groendaken en een biodiverse landschapstuin geniet elk appartement tevens van ecologisch verantwoord groen.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Barl Lo

Locatie

Bornem

Aannemer

Hooyberghs

Projectontwikkelaar

Wolf Invest

Architect

Binst architects

Scroll naar top