Chapelle

Residentie Chapelle voldoet aan de BEN-norm (E30). De energiezuinige appartementen en penthouses worden duurzaam verwarmd met warmtepompen. Mooi meegenomen: er is overal vloerverwarming voor een aangenaam warmtegevoel. Elk appartement is standaard uitgerust met een Smart Home domotica-systeem om uw leven te vergemakkelijken en bovenal: aangenamer te maken.
Bij een verhuis komt heel wat kijken. Gelukkig betrek je jouw nieuwe woonst zonder zorgen: je appartement wordt volledig afgewerkt en instapklaar opgeleverd. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Je nieuwe thuis naar je hand zetten!
Wonen op een boogscheut van de dorpskern is best handig. Winkels, scholen, sportfaciliteiten … bevinden zich vlakbij. Ook belangrijke verkeersassen zoals de A12 en de E19 liggen op luttele kilometers. Extra troef: in 2023 vangen de werken voor de sneltram tussen Willebroek en Brussel aan.
De appartementen op de begane grond hebben een privétuin, de andere een ruim en drempelloos terras. Zo profiteer je maximaal van het buitenleven. Zin in nog meer groen? In de buurt zijn er parken en bossen. En ook de ‘blauwe ader’ van de Rupel en recreatiedomein De Schorre zijn dichtbij.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Chapelle

Locatie

Aartselaar

Aannemer

DCA

Scroll naar boven