De Gaanderij

Leven in De Gaanderij is een onderdompeling in de Kempense gezelligheid. De centrale ligging is meteen een ticket voor alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Op 500 meter vind je de Grote Markt, verschillende supermarkten en een waaier aan andere essentiële winkels. Op wandelafstand vind je verschillende scholen en een crèche.
De Gaanderij kent verschillende gebouwen waar je in alle rust kan vertoeven. Doordat alle gebouwen hun unieke – en soms zelfs historische – karakteristieken hebben, omarmen ze elk een eigen identiteit. Je hebt prachtige vergezichten, zonovergoten terrassen, hoge plafonds, groene binnentuinen… Deze zijn allemaal verspreid over verschillende woontypologieën waar elk soort gezin zijn gading in kan vinden. Van eengezinswoningen tot doorzonappartementen.
De vroegere speelplaatsen zijn volledig groen ingericht en fungeren als oases waarlangs het heerlijk wonen is. De romantische stadstuintjes staan allemaal in verbinding dankzij het impressionante Begijnhof. Als kers op de taart, vind je op een van de pleintjes de kastanjeboom. Een monument zo oud als de site zelf.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

De Gaanderij

Locatie

Herentals

Aannemer

Artem

Projectontwikkelaar

Van Roey

Scroll naar boven