Hof ter Dorpe

De dynamische sfeer van een centrumlocatie of pure sereniteit in het groen? Je hoeft niet één van beide te kiezen want bij Hof ter Dorpe vind je de ideale mix. Je woont in een groene oase te midden van een bruisende dorpskern. Het talrijke groen creëert ook een natuurlijke buffer voor de omliggende percelen. En intussen blijft de buurt genieten van het zicht op de groene doorsteek.
Het doordachte ontwerp, waardoor elke woning geniet van een optimale oriëntatie én privacy, steelt de aandacht. Zo wordt tussen de bouwvolumes onderling en ten opzichte van de perceelgrenzen de nodige afstand bewaard. Hierdoor is de inkijk en schaduw van buitenaf minimaal. Ook de vorm en opstelling van de terrassen maakt dat de privé-sfeer van binnen doorloopt naar de buitenruimtes.
Hof ter Dorpe bestaat uit verschillende, karakteristieke bouwvolumes. Elk gebouw heeft zijn visuele identiteit, dewelke één op één verbonden is met een specifieke woontypologie. Die brede waaier aan woontypes zoals een hoekappartement, studio met dorpszicht, (meegroei)woning met tuin, doorzonappartement, penthouse,… zorgt dat Hof ter Dorpe voor ieder (en elke gezinssamenstelling) wat wils heeft.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Hof ter Dorpe

Locatie

Oud-Turnhout

Aannemer

Artem

Projectontwikkelaar

Van Roey

Architect

a2o architecten

Scroll naar boven