Riverside

Concreet gaat het om twee mooie units met in totaal 33 appartementen en twee penthouses. De twee units tellen elk vier verdiepingen. De meeste appartementen beschikken bovendien over een zuidelijk georiënteerd terras. Daarnaast bevat het project 46 ondergrondse parkeerplaatsen met een dubbele autolift en 106 fietsstaanplaatsen. Het Lierse Riverside is een voorbeeld van hoe Antonissen Development Group steeds op zoek gaat naar kwalitatieve projecten die een meerwaarde bieden voor de buurt en voor de toekomstige bewoners. Ontdek de projecten die op dit moment te koop staan of gepland zijn.
De twee hoofdvolumes van het nieuwbouwproject aan beide kanten van de straat geven het ontwerp van Rutten & Rooze Architecten een karakteristieke uitstraling. Vanop de Vesten vormen ze een poort naar de stad. Het materiaalgebruik en kleurcontrast (witte pleister, zwarte gevelsteen en buitenschrijnwerk) accentueren die opvallende vormentaal. De ‘golfslag’ in de gevels verwijst naar het water aan de overkant. Een architecturaal pareltje!
Dit woonproject heeft een bijzonder duurzaam karakter. Door het gebruik van innovatieve technieken voor isolatie, verwarming en ventilatie haalt het een sterke EPB-score die ruim voldoet aan de laatste normen. Fotovoltaïsche zonnepanelen leveren een deel van de energie. Domotica, zuinige huishoudtoestellen zoals recirculatiedampkappen in de keuken en groendaken maken het plaatje compleet.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Riverside

Locatie

Lier

Projectontwikkelaar

Antonissen Development Group

Architect

Rutten & Rooze architecten

Scroll naar boven