Teunishof

De appartementen en woningen zijn strak, tijdloos en met veel lichtinval. Ook op het vlak van comfort en duurzaamheid word je hier op je wenken bediend. Slimme snufjes (Smart Home Proof) garanderen maximaal leefcomfort. Je voetafdruk? Die is dan weer minimaal, dankzij energievriendelijke technieken zoals warmtepompen en vloerverwarming.
Alle wooneenheden zijn gebouwd volgens de nieuwste energienormen. Ze zijn dus BEN: bijna-energieneutraal. Naast veel aandacht voor het milieu, reken je ook op een hoogwaardige afwerking, prima comfort, royale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Kers op de taart: smart home-technologie om je leven vandaag en in de toekomst makkelijker en aangenamer te maken. Rest jou enkel nog je nieuwe thuis in te richten naar jouw smaak.
Je eigen terras of tuin? Check! Tel daar nog een groen binnengebied bij voor alle bewoners. Je vindt er schaduw en verkoeling in de zomer, mooie wandelpaden en plek om te spelen voor je kinderen.
Sint-Antonius ligt in de grootste groene regio van Vlaanderen. In de Kempen is er volop natuurpracht om al wandelend of fietsend te verkennen. Het Zoerselbos is maar een van de vele aanraders dichtbij. Via het wandelnetwerk van de Voorkempen maak je fikse boswandelingen of verfrissende dauwtrips.

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Teunishof

Locatie

Sint-Antonius

Aannemer

DCA

Scroll naar boven