Upperleft

Wonen in luxe, groen en rust op enkele minuten van het centrum van Antwerpen, wat wil u nog meer? Overvloedige lichtinval en grote raampartijen naar de ruime terrassen bieden u wijdse zichten op de natuur, het zeilmeer of de skyline van Antwerpen. Hoogwaardige afwerking naar de stijl van uw keuze vervolledigen het plaatje van UpperLeft. UpperLeft dat is wonen op niveau!
Het gras is altijd groener aan de overkant van de Schelde. Winkelen, uitgebreid dineren of een gezellig kopje koffie op een boogscheut van deze locatie. Omringd door natuur en met zicht op de stad. Bij Upperleft ligt de wereld aan je voeten.
Of je nu de warmte binnen verkiest of het avontuur buiten, bij Upperleft kan het allemaal! Wakeboarding, fietsen, zeilen of simpelweg wandelen in het park zijn slechts enkele van de vele activiteiten die Linkeroever te bieden heeft. En met een supermarkt en een autosnelweg nabij, spendeer je minder tijd in de wagen en meer aan de dingen die er echt toe doen. La vie en rose. Wat wil je nog meer?

RG Tegel is ook voor dit project partner voor de levering van de vloer- en wandtegels.

Naam project

Upperleft

Locatie

Antwerpen

Aannemer

Vooruitzicht

Projectontwikkelaar

Vooruitzicht

Scroll naar top